Thermomix demo's

We begrijpen dat u de Thermomix beter wilt leren kennen voor u hem koopt. En dat is juist waarvoor u terecht kan tijdens onze thermomix demo’s. Ga naar een vrijblijvende Thermomix demo en maak een gerechtje klaar, de ultieme test!

Kies een datumMeer over demo's

Over Onze demo’s

De fabrikant van Thermomix wil dat u eerst het toestel kan ervaren voordat u al dan niet beslist om het toestel aan te kopen.  Deze gelegenheid krijgt u tijdens onze Thermomix Demo’s.  Zo’n demo is volledig vrijblijvend en gratis.  U betaalt enkel de kostprijs van de ingrediënten (9 euro) en hebt tijdens de demo natuurlijk ook lekker gegeten. 

Deze werkwijze werpt ook haar vruchten af want Thermomix toestellen zijn quasie niet verkrijgbaar op de tweedehands markt omdat klanten het toestel ook dagdagelijks gebruiken en het dus ook niet verkopen.

Geplande demo’s

Hoe werkt het?

Indien je nog geen Thermomix TM5 bezit, kom dan kennismaken met deze schitterende keukenrobot in Geel. Ik laat je ervaren hoe je op elk uur van de dag kan genieten van heerlijke gerechten. Dit is de meest efficiënte manier om met de TM5 te leren werken. Je mag het toestel volledig vrijblijvend uittesten, zonder enige aankoopverplichting.
De Thermomix kooksessie start met een korte uitleg, waarbij alle knoppen, accessoires en functies van de TM5 uitgelegd worden. We gaan dan samen aan de slag om een aantal gerechten klaar te maken! Iedereen krijgt een receptenbundel.

Prijs

De kookdemo zelf is gratis maar er wordt wel een bijdrage van 9 euro per persoon voor de ingrediënten gevraagd. Voor deze prijs hebt u dan ook gegeten en gedronken. Deze wordt ter plekke afgerekend.

Waar

Deze Thermomix kookdemo gaat door in Geel.

Bel voor info