Wat is een Thermomix Homeparty?

U wil een gezellig avondje met de vrienden en terwijl de Thermomix beter leren kennen? Zoek niet verder want wij komen bij u thuis het toestel demonstreren en tegelijkertijd ontvangt u nog een handig cadeau als gastvrouw of gastheer.

Meer over Thermomix Home-PartiesThermomix ontdekken zonder Home-Party

Wat houdt een Thermomix Homeparty in?

Tijdens een homeparty kookdemo krijgen u en uw gasten de gelegenheid om de Thermomix te leren kennen door samen te koken.  Het wordt een gezellige avond met veel plezier en al kokend leren u en al uw gasten de Thermomix kennen. Zo’n homeparty demo is vrijblijvend maar er wordt wel gevraagd dat de genodigde gasten nog geen Thermomix bezitten en enigszins geïnteresseerd zijn in de Thermomix.  U betaalt enkel de kostprijs van de ingrediënten (9 euro p.p.) en hebt tijdens de kookdemo natuurlijk ook lekker gegeten. 

Welke cadeau’s krijg ik als ik een homeparty organiseer?

De gastvrouw of gastheer krijgt een handig kookattribuut waarvan de waarde tussen de 20 en de 30 euro ligt (dit cadeau verandert van maand tot maand). Daarnaast krijgt u per verkochte Thermomix ook nog eens een aankoopbon van 25 euro (met een max. van 75 euro) die u kan besteden op de webshop waarmee u eveneens kookgerei kunt kopen.

Wat zijn de voorwaarden?

Er moeten min. 3 gasten aanwezig zijn die op een andere domicilie wonen. Deze gasten mogen nog geen Thermomix TM5 in hun bezit hebben. Verder zijn er geen voorwaarden.

Hoe weet u of er interesse is in uw vriendenkring?

U kan heel zonder moeite nagaan of er in uw vriendengroep interesse is door bijvoorbeeld op Facebook een berichtje te plaatsen om te polsen wie er geïnteresseerd is van uw vrienden. Als u geen Facebook hebt gewoon even een kort mailtje sturen naar de personen waarvan jij denkt dat er misschien wel interesse zou kunnen zijn.

U bent geïnteresseerd?

Vul hieronder uw contactgegevens in en we nemen spoedig contact met u.

Bel voor info