Personen

4

Klaar in:

15 minuten

Calorieën:

?

Goed als:

Saus

Ingrediënten

  • 3 eetlepels gemixte pepers
  • 1 ajuin
  • 3 teentjes knoflook
  • 50g boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 blokje bouillon (kip of runds)
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 300ml room

Steak met peperroomsaus, een klassieker. Maar hoe maak je nu die peperroomsaus met de Thermomix. Vandaag geven we daarop een antwoord.

Smakelijk!

BEREIDING: StAp VOOR StAp

Stap 1

Doe 3 eetlepels gemixte pepers in de Thermomix beker en verhak ze 5 seconden op snelheid 8.

Stap 2

Voeg 1 ajuin toe, gesneden in 4 delen. Voeg daaraan 3 teentjes knoflook toe. Verhak ze 5 seconden snelheid 6.

Stap 3

Voeg 50g boter in de Thermomix beker toe, samen met een eetlepel olijfolie. Verwarm voor 3 minuten, 100°C, lepelsnelheid.

Stap 4

Voeg 1 blokje bouillon toe. 2 eetlepels sojasaus. 300ml room. 10 minuten verwarmen op 80°C, lepelsnelheid.